MOTELLET

Aksdal Motel er med sin unike beliggenhet er det narturlige boalternativ for så vel tilreisende turister som arbeids- og forretningsparsonale. Motellet har egen kro/restaurant samt flott kurs- og konferanselokale. På Aksdal Motel legger vekt på god hjemmelaget mat og har fordelaktige priser både når det gjelder individuelle besøk og til kurs/møte.

 

Vi kan tilby flott og fleksibelt lokale som kan anvendes til større eller mindre arrangement som møtevirksomhet, konferanser og kurs. Vi kan tilby alt det du trenger av teknisk utstyr til arrangementet ditt. Våre gjester kan velge mellom enkle og doble rom. Den flotte naturen som omgir motellet innbyr til joggetur eller spaserturer. Det er lett å finne frem til oss. Vi ligger midt i hjertet av Haugalandet (Tysvær Kommune) i Aksdal. Beliggenhet i nærheten av kjøpesenter, bank, post, lege, svømmehall/Idrettshall, kino, samt kommunens rådhus.

FASILITETER OG TJENESTER

Renholdstjenester

Gratis parkering

Fullt møblert

Gratis WiFi

Flyplasstransport

UTFORSK HAUGALANDET

Avaldsnes kirke

 

 

 Avaldsnes kirke ble bygget i 1250, og er et mektig minnesmerke om tidligere storhetstider. Det var her Kongsgården lå. Selve kirkeområdet på Avaldsnes er omgitt av gravhauger og store bautasteiner fra førkristen tid. Den mest kjente  av disse, er bautasteinen kalt «Jomfru Marias synål» som rekker hele 7,2 m over bakkenivå. 

Haugesund sentrum

 

 

I sentrum finner du et bredt utvalg av butikker, restauranter, nattklubber, kafeer og kulturinstanser. De fleste butikker har åpent fra 10-18 på hverdager, noen lengre. Lørdager til kl. 16.

Aksdal senter

 

 

Aksdal Senter består av 20 butikker, bl.a. regionens største Meny-butikk, apotek og spesialbutikker innen interiør, klær, sko, bøker, maling, jernvarer, blomster og leker. I tillegg har vi to banker, tannleger, kiropraktor, fysioterapeut og post i butikk.

ADRESSE

Tysværvegen 15

5575 Aksdal

KONTAKT

post@aksdal-motel.no

+47 52 77 59 00

AKSDAL MOTEL

© 2023 by Aksdal Motel

VI GODTAR

Show More